mandag 22. november 2010

Tatovering

jeg har litt veldigveldig lyst på tatovering.. og jeg vet hvaa.. og hvor. men det er det at jeg ikke er helt klar enda.. trenger mer tid til å tenke nøye gjennom det. men hvis jeg virkelig har bestemt meg for å få det, blir det nok i 2011 en gang. og hvis jeg har penger da såklart. siden det er dyrt. *sparespare*

jeg har ikke lyst på sånn sommerfugl, blomst, kinesisktegn-tato som de fleste jenter vil ha. hihi, her er noen bilder av hva jeg kunne ha tenkt meg C:syns det er så syktsykt fint..
det jeg liker med denne tatoveringen, og grunnen til at jeg vil ha den, er at det er fugler. fugler er fine. XD.. og at det blir en bevegelse i dem, så det ser ut som at den flyr<33. ja, den. jeg ser for meg tatoveringen som 1 fugl som flyr, og bevegelsen kommer etter den.. hvis du skjønner.
og at de er svarte, siden jeg vil ikke ha fargetatovering ehe. at de er små.. vil enten ha de på håndleddet-ish eller på overarmen. du veit, når man åpner armene, så ser man dem. eh, vanskelig å forklare xD.. jeg tenker på å ha tre, så det ikke blir så fryktelig mange.. eller fire. vet ikke enda.

ååh, har veldig lyst på :C.. men må nok tenke mer på det. veldig lurt. så jeg er helt sikker på at jeg virkelig vil. <3

3 kommentarer:

 1. Det ser utrolig fint ut! :D

  -johanne

  SvarSlett
 2. Det er vel egentlig sånne fugler de fleste jenter vil ha i dag.. Pga we<3it også er det drømmefangere også det har også blitt utrolig vanelig.. Lol :L
  Men nekter ikke for at de ikke er fine da :)

  SvarSlett
 3. med en gang jeg så det første bilde ble jeg frelst! det var nydelig. jeg er bare 15 år.. men jeg ønsker og ta den øverste som symbol for meg og mine 2 søsken!

  SvarSlett