søndag 3. oktober 2010

søndager er kjedelige.

hei c:

jeg vil skrive litt om gårsdagen. siden det er ikke så mye å skrive om i dag. i går var jeg hos veronika med johanne, monica og kim. først ville jeg ikke, siden jeg ikke var i humør til å dra. jeg har vært ganske deppa i det siste. men johanne overtalte meg, og jeg tenkte at det er bra for meg å dra ut litt. og ikke bare sitte inne og deppe. så jeg dro likevel.. og det er jeg utrolig glad for at jeg gjorde. vi så på kick-ass, spiste potetgull og drakk øl<3 ..eller cider.

jeg skulle egentlig ha med kamera så jeg kunne tatt bilder, men jeg finner ikke minnebrikka haha. smartass. så jeg må finne den.. ellers må jeg kjøpe ny. og det gidder jeg ikke.

noe annet som skjedde i går var da jeg og mailin skulle dra til butikka (butikken.. eh, litt for glad i a-endelser<3), på vei hjemover.. kom det en mørk mann mot oss og begynte å snakke med oss. han sa sånn: "are you sisters??? i can see it! you are so beautiful! never leave your sister. god bless you!" også gikk han x'D han var søt da aww. dagens kompliment... er <3

enhjørning<3

frokosten i dag<3 haha

<3

håret mitt blir rart når jeg ikke har retta det. og har hørt at hår ikke vokser når man retter det. så jeg må stoppe med det. gah.


jahh, det var det. hade :D

2 kommentarer:

  1. Frokosten din var like sunn som min :3
    Forresten er kommentarfeltet ditt rart, det går ikke an å kommentere med navn og nettadresse D; *hate på*

    SvarSlett